Castellum

Quantum FireBall Plus AS merevlemezek

A Quantum bejelentette a Fireball Plus AS-t - az ipar első 20 GB/tányéros, 7200 RPM-es nagy teljesítményű desktop merevlemezét. Ez az új meghajtó tölti be a Quantum 20/20-as látomását és egy nagyon megbízható, csendes és teljesítményerős tárolási megoldást kínál.

A Fireball Plus AS-t arra tervezték, hogy kb. 15%-os gyorsulást mutasson a Winbench-ben az elődjéhez, a Fireball Plus LM-hez képest. A lényeges teljesítménykülönbség megvalósítása a 8.5ms átlagos elérési idő, a 2MB puffer, az új, Quantum által fejlesztett Ultra ATA/100 csatolófelület és az újonnan fejlesztett és ároptimizált elektronikus és mechanikus számítástechnikai környezet kombinációjából ered. A Quantum Quiet Drive Technology (QDT)-ja egyesítve a Hydrodynamic Bearing (HDB) motorokkal a leghalkabb 7200 RPM-es meghajtóvá teszi, kevesebb, mint 28 decibel hangerőt adva ki nyugalmi állapotban. Keresési módban a meghajtó 32 decibelt produkál.

A becsült ajánlott végfelhasználói ára a standard 60GB-os Fireball Plus AS-nek 299 USA dollár. A kezdeti OEM szállítmányok a 3.5 inch-es meghajtókból szeptemberben érkeznek. A meghajtó kapható lesz 10.2 GB, 20.5 GB, 30 GB, 40 GB, és 60 GB-os méretben. A The Fireball Plus AS HDB motorral opcionálisan kapható lesz 10GB és 40GB modellek között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bradock #6
    Jól mondod de ez még a Quantum terméke. Lehet, hogy erre nem ez legjobb példa, de a Voodoo videókártyák se nVidia néven kaphatók.
  • Andor PaPa #5
    De nem úgy volt, hogy a Quantum eladta a vinyó részlegét a Maxtornak? Vagy eladta, de a név maradt, mert a Quantum név elég jó hírnévvel szerepelt eddig